Læs

5 ting jeg virkelig hader

5 ting jeg virkelig hader

Elsker du at høre om 1. world problems? Here you go..

At tanke vores bil. Jeg plejer altid at trække tankningen til jeg nærmest kører på dampene. Derudover har jeg til vane at glemme, at jeg burde tanke, for så at opdage det en travl morgen, når jeg skal længere end der er diesel nok til. Feeeedt. Jeg ved ikke hvorfor jeg absolut skal hade den skide tankning så meget – det tager kun 2 minutter og vi bor nærmest ved siden af en tankstation. Men hade det gør jeg altså..

Og nu hvor vi er ved biler..

Jeg HADER at køre bilen i vaskehal. Eller det vil sige, at jeg har en ide om, at jeg hader at køre bilen i vaskehal, for jeg har faktisk kun gjort det én gang med min aller første bil og det var det nok egentlig mest min kæreste der gjorde det. Han kørte i hvert fald bilen ind i hallen og satte vasken i gang. Jeg havde dog helt selv kørt bilen hen til vaskehallen, stået og ventet på den var klar og kørt bilen hjem igen. Det må tælle som et forsøg. Ikke desto mindre så er det aldrig mig der sørger for vaskningen af vores bil. Jeg venter ganske enkelt bare på at min kæreste tager initiativ til at få det gjort, uanset hvor beskidt den end måtte være. Det synes jeg er en nem måde at slippe udenom på 😁

At tømme opvaskemaskinen. Seriøst, tøm dig selv. Det er nok den mest trælse opgave jeg overhovedet kan komme i tanke om… Især når den er fuld op til aftensmaden og man skal tømme den, inden man kan rydde op efter maden 😭 Jeg tror snildt jeg kan finde på 100 andre lorte opgaver som jeg hellere ville ordne. Jeg tror jeg bliver nødt til at minde mig selv om, at der findes mennesker, som slet ikke ejer en opvaskemaskine. I har min dybeste medfølelse. Virkelig.

At snakke i tlf mens andre hører det. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men jeg bliver bare altid lettere utilpas når andre kan høre mine tlf samtaler. Især hvis det er meget formelle samtaler, men samtaler med min mor kan også gøre det. Selvom det kun er min kæreste der ville kunne høre det, kan jeg faktisk godt finde på at gå ind i et andet rum for at snakke i tlf, eller vente med at ringe til jeg er alene. Jeg bliver nok aldrig tlf sælger…

At gå barfodet rundt. Jeg kan slet ikke klare at få snavs under fødderne. Ikke en gang en lillebitte smule – derfor har jeg ALTID strømper på. Det kan gå an med en sandal, hvis det er meget varmt, som eneste undtagelse. Jeg har et par gange forsøgt mig med at rende barfodet rundt når der LIGE er støvsuget og vasket gulv. Det går an, men det er stadig mærkelig. Så på med sokkerne.

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG