Mine Prioriteter i maj

Sikke dog et fantastisk sommervejr vi har i disse dage B-) Det bliver virkelig nydt for fulde gardiner herhjemme – hold nu op det har været tiltrængt efter en lang vinter! Hver gang vejret viser sig fra sin gode side, synes jeg altid jeg liver lidt ekstra op og får lyst til at lave alt muligt. Det tror jeg ikke jeg er ene om – man ser i hvert fald lige pludselig mennesker alle steder udenfor. Jeg kan slet ikke få nok af den her årstid og jeg håber virkelig at vi får en god sommer denne gang!

Indtilvidere har maj måned været rigtig dejlig. Jeg går desværre ledig (send lige noget job-støv i min retning), men det betyder jo samtidig, at jeg har haft en del tid til at opholde mig udendørs. Om ikke andet for at skrive ansøgninger i haven 😉 Inden længe starter jeg praktik hos AK Atlas (en vægtløftningsklub), hvor jeg skal have genopfrisket alt det jeg lærte på studiet og komme ud og få brugt mig selv lidt igen. Det glæder jeg mig til at komme i gang med. Eller er mine planer for maj at:

Være sammen med venner og familie. Vi skal til flere arrangementer med både min og Davids familie i denne måned. Det plejer altid at være mega hyggeligt og det er dejligt at se hvordan Freja nyder at hun får al opmærksomheden. Derudover SKAL jeg have lavet en aftale med mine veninder fra gymnasiet. Det er alt for længe siden at vi har set hinanden – måske det gode vejr gør, at det kommer til at indebære iskold rosé ? 😉

Tage ud til et sted jeg ikke har været længe. På det seneste har jeg tænkt på at tage bilen og køre et sted hen, jeg ikke har været længe. Jeg har f.eks. overvejet at tage til søerne i Sorø, hvor jeg ofte gik tur da jeg studerede, eller Stignæs havn, hvor jeg mange gange har gået i vandkanten, mens Kenzo badede. Det kunne også være en bestemt rute i Slagelse Lystskov, som jeg gik en del, lige da vi fandt ud af, at vi ventede Freja. Det plejer altid at bringe en masse minder frem og så er det bare lidt sjovere, end den sædvanlige tur rundt i området.

Få noget af min gamle styrke tilbage. Jeg genoptog min træning allerede da Freja var 8 uger gammel. På trods af det, er det først nu her, jeg virkelig føler, at jeg er på vej til at ramme bare noget der ligner min gamle form. Det har givet mig blod på tanden, så nu skal min træning målrettes mere og den skal lige have lidt ekstra gas. Jeg er for nylig begyndt at kunne tage chinups igen – måske næste skridt er pistolsquats? 😀

Tage på stranden og få en KÆMPE is. Jeg har længe haft lyst til at tage til stranden, bestille en gammeldags isvaffel med guf og hele svineriet og nyde den til solnedgangen. Hvordan det skal lade sig gøre, når man har et barn der går i seng klokken 19.00 har jeg ikke helt regnet ud endnu. Det er nok en af de planer jeg kommer til at moderere lidt..


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG