Læs

Oplev Gurli Gris og Bro i Vestsjællandscenteret

Oplev Gurli Gris og Bro i Vestsjællandscenteret

Kom til børneshow med Gurli Gris, og koncert med Bro samme dag! Perfekt for familien med både store og små børn.

Kom og se Gurli Gris og hendes lillebror Gustav, kendt fra den afholdte serie fra TV, til et forrygende børneshow med sang, musik og konkurrencer. Showet starter kl 18 fredag d. 4/5, altså allerede imorgen.

Optræden foregår i 100% børnehøjde med en sej og flot produktion med sang og musik kendt fra TV og sjove konkurrencer hvoriblandt man kan vinde de originale Gurli og Gustav Gris bamser. Efter showet kan børn komme helt tæt på Gurli og Gustav Gris. Har du et kamera med, kan du få taget billeder sammen med dem begge.

Senere på aftenen er der tid for de unge, at blive underholdt af den danske popkunstner Bro. Koncerten starter kl 21 og efterfølgende vil der være tid til meet&greet, hvor du kan få en autograf, eller få taget selfies sammen med Bro.

Bag kunstnernavnet “Bro” står Kevin Andreasen. Du kender ham fra hans hits “Hvor er du Bro?”, “Er nettet nede” samt hans seneste hit “Syd på” som har ligget nummer 1 på samtlige hitlister med mere end 6. millioner afspilninger, som også er titelsangen til den 14. sæson af paradise hotel 2018.

Hittet “Hvor er du Bro” fik platin i slutningen af 2016, og er afspillet på Spotify mere end 11,75 millioner gange.

Vestsjællandscenteret inviterer alle til fødselsdagsweekend, fyldt med spændende aktiviteter og koncerter for store og små. Så tag din familie i hånden, og besøg Vestsjællandscenteret i denne weekend.

Kilde: vscs.dk 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG