Læs

Uventede udgifter til vandsportscenteret i Halskov

Uventede udgifter til vandsportscenteret i Halskov

Jordfaldshul, brand i udspringstårnet, manglende beplantning og senest hærværk. Vandsportscentret i Halskov ved Korsør er knapt et år gammelt og indstillet til en RENOVER pris, men udgifterne står lige nu i kø for at holde det ved lige

‘Visionen er, at vi skal lave et vandsportscenter i verdensklasse. Men det skal være for alle’.

Sådan lød det ved åbningen af Vandsportscentret i Halskov d. 4.August sidste år. Ambitionerne for centeret har været store, og centeret indeholder bl.a. et udspringstårn, promenade langs vandet, og plads til næsten alle fysiske aktiviteter på vands og strand. Det store projekt er indtil videre løbet op på 12 millioner, og skal fungere som en magnet for tilhængere af vandsport, både nationalt og internationalt.

Desværre har en række uheld og hærværk skæmmet området i sådan en grad, at det kun 1-år gamle vandsportcenter allerede trænger til en renovering.

Vd.online.dk har besøgt Vandsportscentret og kan berette om graffiti, store metalhegn, et jordfaldshul og vegetationsløse områder. Et fornyligt afbrændt udspringsningstårn, samt andet hærværk, vidner om et område der ikke bliver behandlet ordentligt af dets brugere. Og det er brandærgerligt, ifølge Rudi Saltofte Olesen, projektudvikler ved Slagelse Kommune.

‘Det er jo desværre et tilbagevendende problem, at der er nogle, der ikke kan kende forskel på dit og mit. Det går så ud over andre, for så er der ikke penge til andre projekter.’ lyder det fra Rudi Saltofte Olesen til vd.online.dk.

Respekter det fælles område for alles skyld

Branden i udspringstårnet er formentlig antændt af en engangsgrill, og sagen er ikke blevet afgjort af forsikringssagen endnu. Slagelse Kommune afventer også et resultat på undersøgelsen af jordfaldshullet så der kan ske en udbedring af dette.

‘Man kan spørge, kunne vi have forudset det? Men hvis man vil ødelægge, så kan man jo. Vi kan ikke gardere os imod det,’ siger en ærgerlig Rudi Saltofte Olesen, der ikke ser anden udvej end af kommunen må trække i arbejdstøjet og få det repareret.

Der er ingen konkret tidsplan for de forskellige udbedringer endnu, da de alle afventer afgørelse eller resultat før der kan ske udbedringer. Dog planlægger Slagelse Kommune at hjælpe de vegetationsløse områder på vej ved at plane jorden og så vegetation. Dette kan dog først ske efter, at den nyreparerede flydepontom bliver sat i vandet igen af entreprenørmaskinerne fra kommunen.

Kilde: vd.online.dk

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG