Læs

Bageevent i Vestsjællandscenteret med Liv fra Den ...

Bageevent i Vestsjællandscenteret med Liv fra Den Store Bagedyst

Går du med en lille bager eller konditor i maven? Så kan du lære hvordan man pynter en kage smukt og professionelt ved at tage til bageevent i Vestsjællandcenteret lørdag. d. 29. april. Lær at pynte smukke kager sammen med Liv fra Den Store Bagedyst 2015.

Bageeventet foregår på Atriumtorvet i Vestsjællandscenteret. For at deltage skal man købe en billet i Glitter til 50 kr. De 50 kr er godt givet ud, da hver deltager vil få udleveret 2 kager samt pynt hertil.

Liv vil til eventet give sit bud på, hvordan kagerne kan pyntes, og vil efterfølgende hjælpe og vejlede alle deltagere i at pynte deres egne kager. Alle får udleveret emballage til at transportere kagerne hjem i. Eventet er for alle, men kræver billetfremvisning for at man kan deltage aktivt i begivenheden.

Bageeventet er delt op i to workshops, og billetten giver kun adgang til én workshop.

1. workshop: 11.00-11.45

2. workshop: 13.00-13.45

Liv Martine Hansen vandt Den Store Bagedyst i 2015. Dette har bl.a. ført til et samarbejde med forretningspartneren Simone Thorup Eriksen, som i 2016 førte til udgivelse af bagebogen “Kagetid!”. Hun har også sit eget tv program “KageLiv”, som er en del af Chrichri TV.

Besøg gerne Liv Martine Hansen hjemmeside og blog for kage-inspiration og gode fif til bagning

Kilde: vscs.dk

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG