Læs

Kronprinsesse Mary indviede det nye akutsygehus i ...

Kronprinsesse Mary indviede det nye akutsygehus i Slagelse

Tirsdag indviede Kronprinsesse Mary det godt 20.000 kvadratmeter nye akutsygehus i Slagelse. Byggeriet startede i foråret 2016, hvor det første spadestik blev taget.

Tirsdag klippede Kronprinsesse Mary snoren foran det nye akutsygehus i Slagelse, modtaget med stor begejstring fra tilskuere og personale fra sygehuset. Det forventes at akutsygehuset kan tage imod de første patienter i slutningen af april.

Det spritnye akutsygehus rummer 180 medicinske enestuer, børneafdeling og ny fødegang fordelt på tre etager. De nye rammer giver en masse fordele og muligheder til patienter og deres pårørende.

” Vi er stolte af det nye komplette akutsygehus. Det færdige byggeri gør det muligt at tilbyde enestuer til væsentligt flere patienter, og der bliver helt nye rammer for at inddrage far og mor, når et barn bliver sygt”

Fortæller sygehusdirektør Vagn Bach til TVØST.

Byggeriet er ifølge Region Sjælland, en af de største offentlig-private partnerskaber inden for sygehusbyggeri. Partnerskabet med private koncerner såsom, MT Højgaard og ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, har gjort det muligt at realisere det nye akutsygehus, og få en ekstra etage på bygningen.

 

Kilde: TVØST 

Billedekreditering: TVØST


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG