10 komplet ligegyldige ting om mig

Jeg er jo ikke helt tabt bag en vogn og ved godt man skal skrive den her slags indlæg, hvis man vil være #ægteblogger 😀 Ej jeg synes bare sådanne indlæg er ret underholdende og dejlig letfordøjelig læsning. Derfor kommer nu her 10 komplet ligegyldige ting om mig. Enjoy.

  1. Jeg er virkelig dårlig til stillesidende aktiviteter. Jeg har simpelthen for meget krudt i røven. Det er blevet lidt bedre efter jeg blev mor og konstant er lidt i søvnunderskud, men jeg bliver ALDRIG sådan en der holder Netflixmarathon. Jeg bliver nok heller aldrig en af dem der hækler, strikker, læser lange romaner eller lærer at spille guitar. Jeg får stress bare ved tanken. Jeg er også typen der sidder og roder mig selv i håret eller konstant piller ved et eller andet, hvis jeg endelig er tvunget til at sidde stille. Helt sikkert pisse irriterende at se på for andre.
  2. Jeg hader at vaske hår. Som i virkelig meget.
  3. Jeg elsker min tørshampoo.
  4. Jeg har en tendens til at være rimelig muggen om morgenen. Jeg sidder helst alene uden at snakke med nogen (hvilket aldrig sker med et barn i huset). Det plejer dog som regel at aftage, i takt med at kaffekoppen tømmes.
  5. Min kæreste og jeg er uenige om alting og er meget forskellige på mange punkter. Alligevel er det lykkedes os at være sammen i snart 10 år og have et barn sammen. På mange områder ville jeg ønske vi var mere enige (læs: at han begynder at synes det samme som mig), men jeg tror det er sundt at være i et forhold med en, som udfordrer de forestillinger man har til tingene.
  6. Jeg har en gang haft omkring 10 fugle på mit værelse og gik helt sindssyg meget op i det. Så meget at jeg har prøvet at håndmade nogle af de unger mine fugle fik, for at de skulle blive tamme. Dvs. de skulle have mad hver 3. time døgnet rundt de første uger. Jeg tror jeg var omkring 10 år på det tidspunkt. Ret ansvarsbevidst fra en tidelig alder hva? B-)
  7. Jeg kan ikke lide tarteletter, MC Donalds mad, jordbærtærte og nutella. Folk har altid det samme undrende udtryk i ansigtet, når jeg fortæller det.
  8. Jeg var virkelig doven som teenager og hadede alt hvad der havde med fysisk aktivitet at gøre. Om jeg efterfølgende er blevet bidt af en gal motionist er ikke til at vide. Interessen for motion kom i hvert fald først snigende i gymnasietiden og har holdt ved siden.
  9. Jeg har altid troet at jeg ville være tæt på de 30, før jeg fik mit første barn. Det synes min kæreste var alt for sent (genlæs evt. punkt 5). Jeg er dog glad for at han fik åbnet mine øjne for, hvor fedt det er at få børn i en lidt “tidligere” alder.
  10. Jeg elsker Pepsi Max – og helst dem på dåse. De smager altså bare bedre af en eller anden årsag…

KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG