Indvielse af det nye Nytorv

Nytorv i Slagelse har fået en “ansigtsløftning”. Det nye udseende skal gøre torvet mere attraktivt for handlende og borgere i byen. Indvielsen af det nye Nytorv sker fredag d. 13/4 kl 15:00.

Nytorv i Slagelse har modtaget en kærlig hånd i form af forskellige fornyelser, samt muligheder for udfoldelse på torvet. De nye tiltag indeholder bla. en aktivitetszone indeholdene bordtennis-bord. Stadeholderne bliver rykket tættere på Galleriet for at skabe en bedre forbindelse mellem Nytorv, Galleriet og Vestsjællandscenteret. Derudover er der blevet placeret nye Verner Panton bænke, som skal indbyde til at sidde og nyde udsigten til Sct. Mikkels Kirke.  Udformingen af det nye torv er sket i tæt samarbejde med Business Slagelse.

Nytorv er et sted, hvor folk mødes, og vi vil gerne fastholde, at handlen-de og borgere har lyst til at bruge Nytorv. Derfor er investeringen i Nytorv også en investering i vores detailhandel og vores by, fordi Nytorv fortsat skal være et hyggeligt sted, som samler folk og giver oplevelser” udtaler borgmester John Dyrby Paulsen (A) til sn.dk.

Det vil være borgmester John Dyrby Paulsen (A) som åbner for arrangementet med en tale. Ved indvielsen vil der være mulighed for at prøve forskellige aktiviteter såsom bordtennis, parkour, éthjulede cykler og meget andet. Alle er velkommen til at deltage i begivenheden.

Foreløbigt program for indvielsen
15 – 15.30: Danseunderholdning
15.30 – 15.45: Tale ved Borgmester John Dyrby Paulsen
15.45 – 17.30: Diverse aktiviteter:
– Bordtennis (turnering + prøv selv)
– Asfaltcurling (turnering + prøv selv)
– Parkour (demo + prøv selv)
– Skate (demo + prøv selv)
– Slackline (demo + prøv selv)
– Éthjulede cykler (demo + prøv selv)
– Udstiling om det gamle Nytorv

Der arbejdes stadig på det endelige program, blandt andet med bidrag fra Streetmoves-teamet

Kilde: slagelse.dk

 

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG