Ringsted Børnefestival

Alle børn mellem 3-12 år er garanteret en uforglemmelig dag, når der er Ringsted Børnefestival lørdag den 9. juni 2018. Det hele kommer til at foregå i og omkring Ringsted Sport Center.

Festivalen er gratis for alle børn og barnlige sjæle, hvor der vil være en ca 70 underholdende aktiviteter at vælge imellem. Heriblandt teaterforestillinger, opvisninger, ansigtsmaling, hoppeborg konkurrencer og koncerter.

Det er dog ikke alle koncerter som er gratis. Visse koncerter skal man købe billet til, for at kunne komme ind og deltage i festen. Heriblandt skal man købe billet for at se show med Det Bedste Fra MGP med forskellige MGP-stjerner, show med Christian fra Ramasjang Mysteriet, og Ulla Abdullas Congobongoland.

Billetter til koncerterne kan købes på www.ringstedboernefestival.dk og ticketmaster.dk 

Billetpris er 25 kr. ekskl. gebyr pr. billet.

Mange af Ringsteds lokale foreninger, samt skoler og dagtilbud, vil stå for en række af aktiviteterne til festivalen. Eksempelvis vil det være lokale elever, som vil stå for ansigtsmaling og sjove lege.

For mere information om festivalen såsom program, billetter, eller hvor og hvornår, gå ind på Børnefestivalens hjemmeside www.ringstedboernefestival.dk 

Kilde: www.ringstedboernefestival.dk

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG