Forårsrengøring i naturen

Er du klar på forårsrengøring i naturen? Så tilmeld dig Danmarks Naturfredningsforening’s årlige affaldsindsamling.

Igen i år opfordrer Danmarks Naturfredningsforening til en hyggelig dag for alle, imens den omgivende natur bliver rengjort i dit lokalområde. Tag din familie eller venner i hånden, og vær med til at gøre noget godt for miljøet og naturen.

Indsamlingen er landsdækkende d. 22.april, men der planlægges lokale begivenheder for affaldsindsamling.

D. 7.april er der planlagt affaldsindsamling på Kassebjerggårdsvej 9, 4200 Slagelse. Begivenheden foregår mellem kl 14:00-15:30, og der vil blive indsamlet skrald i det omkringliggende område.

Hvis ikke det er muligt for deltagere i Slagelse at medvirke d. 7.april, kan man altid deltage d. 22.april, som er for dagen for den landsdækkende indsamling. Affaldsindsamlingen kan nemlig være lige præcis der hvor du ønsker – uden for havelågen, ved den lokale park eller sø. Faktisk alle de steder hvor du mener, der er brug for forårsrengøring i naturen. Derfor bestemmer man også selv hvor mange timer man ønsker at samle ind i.

Du kan også starte din egen indsamling, og opfordre din omgangskreds til at deltage! Husk at tilmelde dig senest en uge inden d. 22.april. Når du tilmelder dig indsamlingen vil du modtage en deltagerpakke indeholdende affaldssække og en følgevejledning.

For nærmere oplysninger og kontakt omkring begivenheden i Slagelse, se følgende link: tur.dn.dk

For nærmere oplysninger og kontakt om den landsdækkende indsamling og hvordan man gør, se følgende link: affaldsindsamlingen.dk

Kilde: dit-slagelse.dk

Billede: affaldsindsamlingen.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG