Læs

Aktiv i naturen: Atletikbanen i Slagelse

Aktiv i naturen: Atletikbanen i Slagelse

Aktiv i naturen

For et par måneder siden skrev jeg et indlæg om Fodsporet, som inspiration til nye måder at være aktiv på i naturen. Mit indlæg om Fodsporet kan du læse HER. Denne gang har jeg besøgt atletikbanen i Slagelse – et sted jeg mange gange er kørt forbi, og haft lyst til at aflægge et besøg. I mandags gjorde jeg noget ved tankerne og tog min datter og min gode veninde med ud det flotte forårsvejr.

dsc_0123

Atletikbanen ligger ud mod Ndr. Ringgade, ved siden af den gamle Nørrevangsskole. Man kommer ind enten af en lille sti fra Ndr. Ringgade eller ved at gå bagom skolen og Nørrevangskirken, hvor også kan parkere, hvis man er i bil. Herfra kan du komme ud på banen, hvor der er masser af plads at boltre sig på 🙂

Stedet egner sig i hvert fald fortrinligt til forskellige former for løb, f.eks. intervalløb, da afmærkningerne på banen gør det nemt og overskueligt at holde øje med afstanden man tilbagelægger. Jeg synes også det er et oplagt sted at slæbe en babyjogger med hen, hvis man har sit barn med. Da banen er helt flad, vil er det i hvert fald dejligt nemt at manøvre rundt med sådan en. Jeg kan læse mig til på nettet, at der også arrangeres træning af Slagelse Atletik Delta på stedet. Det kan du læse mere om HER.

Det kan også lade sig gøre at benytte banen i aftentimerne – jeg har lagt mærke til at banen er oplyst, når jeg har kørt forbi efter mørkets frembrud 🙂

Selvom område er ret stort, er det min opfattelse at der ikke er særlig mange kender til stedet. Man ser ikke altid super mange mennesker og det er også lidt skjult bag træer osv. Det er faktisk lidt ærgerligt hvis det er tilfældet, da jeg synes det er et ret fedt tilbud, med mange muligheder. Jeg kan i hvert fald godt anbefale banen og jeg er helt sikker på at jeg selv kommer kigge ind forbi igen en dag til et løbepas eller to 🙂

Billederne herunder er alle taget i mandags af min dygtige veninde. Tjek evt. hendes instagram profil, hvor hun lægger hendes flotte billeder op. Den hedder @photograph.by.sophie

dsc_0119 dsc_0132 dsc_0137 dsc_0164 dsc_0178  dsc_0186 dsc_0211


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG