Nyheder på Instagram

Instagram udvikler sig selv konstant og 2018 er virkelig startet godt ud for platformen. De har tilføjet 2 (super) fede muligheder til deres Stories, som virkelig kan øge kreativteten og sætte fantasien i gang.

Instagram Story introducer GIF’s

Efter at have testet GIF’er i efteråret 2017, lancerer Instagram nu officielt at man kan anvende de animerede klistermærker.  Tirsdag den 23. januar meddelte Instagram tilføjelsen af ​​et GIF-bibliotek drevet af Giphy, der giver dig mulighed for at tilføje GIF’er til din Story.

Instagram meldte også, at de arbejder på at tillade videoer og fotos at opretholde deres originale dimensioner på Stories, hvilket vil være en stor fordel for brugere, der hader det vertikale videoformat.

“In the coming weeks, we’re also rolling out the ability to upload photos and videos of any size to your story — so you never have to lose part of a photo or cut a friend out of a group video,”-  Instagram.

Instagram GIF

Type Mode til Instagram Strory

Instagram er en visuel platform, hvor fokus er især på stilfulde billeder. Torsdag den 1. februar lancerede Instagram Type Mode i Stories, som giver dig muligheden for at tilføje tekst på farvede baggrunde til din Story.

Type Mode er placeret i den nederste rullemenu inde i  Storys, sammen med muligheder som live og boomerang.

Tilføjelsen af tekst til Stories er ikke en helt ny funktion Du kan allerede tilføje tekst til billeder. Men hvor det Type Mode adskiller sig er, at værktøjet ikke kræver et billede.

Video omkring Type Mode: https://vimeo.com/253524147

Jeg ser frem til at se en masse fede stories med de nye initiativer fra Instagram.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG