Læs

Slagelse Sygehus aflyser resten af ugens planlagte...

Slagelse Sygehus aflyser resten af ugens planlagte operationer.

Slagelse Sygehus er så hårdt ramt af den igangværende influenza epidemi, at de har set sig nødsaget til at aflyse resten af ugens planlagte operationer.

Samtlige af Regions Sjællands sygehuse oplever overbelægning af personale, som en direkte konsekvens af influenza-epidemien. Flere steder er det hver 10.patient på akutafdelingerne, som er indlagt på grund af influenza.

På Slagelse Sygehus har de taget konsekvensen af dette, og aflyst planlagte operationer onsdag-torsdag-fredag  i denne uge. Sygehuset bliver nødt til at prioritere behandlingerne anderledes, så der kan blive taget hånd om den store mængde af akutte patienter, heriblandt de influenza-ramte akutpatienter.

“Alle sygehusene indkalder løbende ekstra personale og vikarer, samt aflyser ambulatorier, planlagte operationer mv. for at håndtere overbelægningssituationer som denne”, skriver Region Sjælland i en mail til TV ØST.

Alle patienter som er blevet berørt af aflysningen af operationer, er der blevet rettet henvendelse til. De vil hurtigst muligt modtage en ny tid for deres operation.

Kilde: TV Øst. 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG