Posthuset Grand Opening

D. 16.Marts inviterer Campus Slagelse, Slagelse Kommune, Vækstfabrikken og Slagelse Erhvervscenter A/S til åbning af det nye Posthuset.

Posthuset vil åbne dets døre for erhvervsfolk, iværksættere, studerende, politikere samt borgere. Alle er velkommen!

Det officielle program starter kl.13.00. Der vil være velkomst ved borgmester Slagelse Kommune, John Dyrby Paulsen (S), erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør, Slagelse Kommune, Lone Irene Wenzel og direktør, Slagelse Erhvervscenter, Morten Prüsse Sørensen. Efter velkomsten er der åbent hus i stueetagen samt 1.etage, hvor der vil være forskellige indlæg fra erhvervsfolk og iværksættere. Blandt andet er der mulighed for at opleve virtual reality, samt mulighed for at møde og programmere en Cobot (arbejdsrobot).

Det nye Posthus vil være et knudepunkt for udvikling og udveksling af idéer, kreative tanker, nye løsninger; et frit og åbent forum, hvor iværksætteri, uddannelser, etableret erhvervsliv, studerende, aktive borgere og andre aktører mødes og skaber ny energi gennem samarbejde.

Hvis du er interesseret i at se programmet for dagen, så klik på det nedenstående link, hvor Slagelse Erhvervscenter har delt information om dagens begivenheder samt dets program.

Kilde: Slagelse Erhvervscenter

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG