Læs

Leg og genbrug i højsæde hos Frirum Lab

Leg og genbrug i højsæde hos Frirum Lab

Iværksætter Karen Sieling, har skabt et innovativt frirum for børn og voksne, i samarbejde med Vestsjællandscenteret. Her kan unge og gamle sjæle mødes, igennem relationsdannende og kreative aktiviteter og lege.

Hos Frirum Lab er der plads til alle. Et lille univers i hjørnet af Vestsjællandscenteret, hvor kun fantasien sætter grænser, og hvor alle er velkomne. Lokalet er indrettet med genbrugsmaterialer, som er én af vigtigste værdier for virksomheden: at kunne være innovativ og kreativ, med de midler man har ved hånden. Oftest er genbrugsmaterialerne, overskudsmateriale fra forskellige virksomheder, som får nyt liv pustet ind i dem. Frirum Labs i Vestsjællandscenteret er åbent hver søndag, og indbyder til leg og samvær for alle der måtte have lyst til at deltage.

” Det er essentielt, at det her er et frirum, hvor både børn og voksne, når de kommer ind, kan være med til at lege og udvikle sig på et eller andet punkt. Alt, hvad vi har herinde – mere eller mindre – er jo genbrug, så det, at man faktisk sidder med noget værdiløst og gør det noget værd, betyder meget for mig”

Fortæller Karen Sieling til sn.dk. Hun er uddannet pædagog, og har senere taget en diplomuddannelse i mediepædagogisk håndværk. Et fag, som åbnede op for den kreative håndværks-del af pædagogik, og som for Karen Sieling, var starten på en lang række kreative projekter og senere hen hendes egen virksomhed Frirum Lab.

Fakta om FriRum Lab

  • Siden d. 15 august 2016 har FriRum Lab dannet rammen om en række kreative og lærerige processer på 200m2 i Vestsjællandscenteret. 
  • Foruden det kreative værksted afholder Karen Sieling også workhops, events og børnefødselsdage i FriRum Lab. 
  • FriRum Lab er en socialøkonomisk virksomhed, der gerne vil hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet, hvorfor der både er medarbejdere i flexjob og virksomhedspraktik. Samtidig får hun hjælp af flere frivillige ildsjæle, der hjælper til i de travle perioder.
  • FriRum Lab er baseret på deleøkonomi, og alt er derfor – mere eller mindre – genbrug.

 

Kilde: sn.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG