Læs

Nyttig viden: Spiser du edderkopper i søvne?

Nyttig viden: Spiser du edderkopper i søvne?

Kender du myten? At man spiser x-antal edderkopper, mens man sover? Og er du også en af dem, der gennem årene er vågnet med dårlig ånde og tænkt… skyldes det mon, at jeg har slugt en stor fed krabat af en edderkop?

Men nej, sandsynligheden er usandsynlig lille…

Ifølge Bolius.dk gider edderkopper kort og godt ikke sengen.

Edderkopper vandrer ikke selv ind i din mund, og det er heller ikke naturligt for dem at opholde sig i din seng. Edderkopper foretrækker fred og ro, så de vil ikke forstyrres af, at du karter rundt med dynen, skriver Bolius.dk på deres hjemmeside.

Edderkopper kan tilfældigvis falde ned i din seng, mens de er på jagt, men det er ikke et sted, de opsøger af sig selv.

Edderkopper skelner i øvrigt ikke mellem husets rum, så dermed foretrækker de som sådan ikke soveværelset – de søger blot gode gemmesteder, hvor de ikke bliver forstyrret.
Hvis du har en oplevelse af, at du oftere ser edderkopper i soveværelset end i husets andre rum, kan forklaringen være, at edderkopper er aktive om natten, og du opholder dig netop i soveværelset om natten. Det er også grunden til, at du måske ser edderkopper på badeværelset, hvis du er derude om natten, lyder forklaringen fra Bolius.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG