Læs

Flere og flere medlemmer til Sørbymagle IF

Flere og flere medlemmer til Sørbymagle IF

I Sørbymagle IF stiger medlemstallet markant. Over det senest års tid er det steget med hele 63 procent. Sådan skriver TV ØST.

I Sørbymagle IF spænder sportsgrene vidt. Der er både fodbold, badminton, gymnastik, men også fitness og esport.

Meget peger på, at den store stigning kan tilskrives esporten, der for alvor er blevet populær i Danmark. Derfor tæller Sørbymagle IF i dag 1098 medlemmer.

Tak til bestyrelsen

Ifølge Anders Sørensen, der er formand for Sørbymagle IF, så kan en del af succesen tilskrives bestyrelsen. Det er nemlig dem, der får foreningen til at løbe rundt.

Vi tænker bestyrelsen ind på en anderledes måde og prøver på at trække på de kompetencer, bestyrelsesmedlemmerne har med fra deres erhvervsliv hver især. Det kan eksempelvis være, at kassereren arbejder med revision til dagligt, siger Anders Sørensen, formand i Sørbymagle IF, til TV ØST.

1000 glade medlemmer

I slutningen af denne måned afholder idrætsforeningen en generalforsamling, hvor Thomas Bach fra Dansk Idrætsforbund skal holde et foredrag om idrættens vigtigste punkter lige nu.

Det er vigtigt at have fokus på udviklingen af træningskompetencer, det frivillige arbejde og bestyrelsen. Man skal som forening gå målrettet tilværks og skabe kvalitet af de tilbud, der allerede er, siger Thomas Bach, næstformand i Dansk Idrætsforbunds bestyrelse.

Det handler om både at kunne inkludere de voksne og de ældre og de unge. I Sørbymagle IF sker sidstnævnte i form af esporten.

Medlemsstigningen behøver dog ikke at fortsætte i samme stil som i 2017. Nu handler det om at styrke organisationen. Anders Sørensen siger, at han hellere vil have 1000 glade medlemmer end 500 nye. Det handler nu om at tænke indad, før der tænkes mere udad.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG