Læs

MDMA bliver diskuteret på kommunebetalt hjemmeside...

MDMA bliver diskuteret på kommunebetalt hjemmeside

På hjemmesiden Netstof.dk, der blandt andet er finansieret af Slagelse Kommune bliver der i et debatindlæg diskuteret indtagelsen af det farlige stof MDMA.

I et debatindlæg, der er oprettet tilbage i 2013 bliver der i dag stadig kommenteret på det. Her er der råd om, hvordan stoffet indtages, mens der også fra flere brugere bliver taget afstand fra det.

Driften af Netstof.dk er varetaget af Slagelse Rusmiddelcenter og Center Digital Pædagogik. På Slagelse Rusmiddelcenter er man bekendt med de ting, der bliver skrevet om på Netstof.dk. Centerleder Lena Andersen kan dog fortælle, at der er en grund til, at indlægge bliver stående.

På Netstof.dk skal der være plads til, at unge kan debattere med hinanden, fordi det er noget, vi ved, vægtes højt blandt de unge. Hvis de unge ikke kan kommunikere med hinanden, så er der flere, der bare forsvinder steder hen, hvor der ikke er professionelle til at rådgive, fortæller Lena Andersen til Sjællandske.

Hun vil dog gerne understrege, at de overvåger debatterne løbende. Det er dog meget vigtigt, at debatten overvåges af fagpersoner. Så derfor ser Lena Andersen ikke et problem i at sådanne tråde figurerer selvom hjemmesiden er finansieret af kommuner.

At sådanne tråde for lov til at vedblive handler altså om, at der ikke skal tegnes et glansbillede af det at indtage stoffer. Der lægges derved vægt på, at unge skal kunne søge vejledning – også blandt hinanden.

Det betyder dog ikke, at der ikke bliver slettet ting på Netstof.dk. Hvis et bestemt stof forherliges, eller sproget er grimt og står uimodsagt, så bliver de kommentarer fjernet.

 

Kilde: sn.dk.

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG