JEG GJORDE DET! Cyklede i 24 timer

Wauw!!! Af hjertet TAK for det hele!

Tak for jeres fantastiske opbakning. Der er så mange, jeg gerne vil sige tak til – uanset om du sad på sadlen; om du kiggede forbi aften, morgen eller nat; om du har fulgt med på sidelinien. Tak for hilsner og opbakning gennem alle 24 timer, selv om jeg af gode grunde først har set det i dag. Det er helt vildt!

Her kommer lidt facts:
Jeg holdt mig til min strategi i forhold til at køre ca. 28 km i gennemsnit (jeg havde også en strategi omkring mad og tøjskifte – den holdt jeg også). Jeg forbrændte ca. 11.600 kalorier. Der var langt over 200 forskellige gode mennesker på cyklerne. Og det bedste af det hele: der er p.t. kommet over 70 t.kr. til Børnecancerfonden – langt over, hvad jeg turde drømme om.

Hvordan har jeg det?
Jeg har en slidt stemme – og er også slidt andre steder.  Har et par fingre, der sover og er stadig lidt træt. Men jeg er en meget glad mand; stolt og taknemmelig!

TAK til jer alle!  Det var kæmpestort!

også tak til:
Evan Fotograf, Bis Reklame Palle Maler Jensen Aktivt Velvære (Official) REMA 1000 – Valbygårdsvej Slagelse ShowTech Event Group Bin2Bil A/S Skel.dk Landinspektører Slagelse Liftudlejning ApS Georg Berg A/S Sportigan Klub & Erhverv Slagelse Sten Jacobsen Sørby Auto PC Glas AS Viggo Bendz A/S Nordbo – Din lokale ejendomsmægler Peugeot Slagelse Ringsted RealMæglerne Jan Thanning Combipack TeamSafety Aps 7N.

*billeder taget af fotograf Evan


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG