Læs

McDonald’s til døren? Ungt par begynder at b...

McDonald’s til døren? Ungt par begynder at bringe ud i Slagelse

Vi har alle været der – at have været ramt af så kraftige tømmermænd, at det har været umuligt at gå uden for en dør – men samtidig haft en ustyrlig lyst til at fortære en ordentlig omgang McDonalds-mad.

Dette problem har et ungt par fra Slagelse løst for de fastfood-hungrende borgere i Slagelse og omegn. Charlie Østergaard og Melizza Heinze har startet virksomheden McDelivery, som skal bringe mad ud til sultne borgere.

Med afsæt i idéen om, ikke at kunne overskue at skulle fysisk af sted og købe McDonalds, har de startet deres virksomhed til dette formål. En enkelt idé, hvor folk kan bestille deres yndlings MCDonalds-retter hos McDelivery, og derefter få det leveret til hoveddøren. Charlie Østergaard kender nemlig selv alt for godt den situation, hvor man ikke orker at køre ud og hente selv:

“Vi sad en søndag aften og havde egentlig lyst til McDonald’s, men ingen af os gad køre derud. Så tænkte vi, at der må være flere, der har det som os, så vi valgte at undersøge det nærmere.”

Fortæller Charlie Østergaard til sn.dk, som for alvor søsatte projektet i starten af februar.

Det unge par har haft 16 bestillinger siden d. 11.februar, og bestillingerne fortsætter med at komme ind.

Udvider forhåbentligt virksomheden med tiden

Melizza Heinze og Charlie Østergaard håber på, at kunne udvide deres virksomhed med et lokale i Slagelse, samt have flere chauffører til at køre ud med bestillinger. De ønsker også at udvide deres geografiske dækning, så de kan nå ud til flere kunder.

Lige nu kører parret selv ud med bestillinger, og arbejder fuldtid for at få deres drøm om en blomstrende virksomhed til at gå i opfyldelse.

Hvis du er interesseret i at bestille det velkendte fastfood hos den lokale virksomhed, skal du bestille på parrets side mcdelivery.dk

Kilde: Sn.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG