Den gode oplevelse belønnes

De 26 buereauer i Feriepartner-kæden har stiftet en ny “Oplevelsespulje”. Det inkluderer den lokale Feriepartner Vestsjælland.

I Oplevelsespuljen kan man søge om tilskud til at iværksætte initiativer, der bidrager til at gøre et besøg til en god oplevelse. Feriepartner Vestsjælland vil uddele 10.000 kroner i løbet af 2018.

Det overordnede formål er at støtte lokale ildsjæle, foreninger og lokalsamfund. Sådan lyder det fra Bjarne Jakobsen, direktør for Feriepartner Vestsjælland. Han tilføjer, at de støtter folk, der ønsker at udvikle oplevelser, der blandt andet henvender sig til områdets gæster. For dem at se, betyder det ikke, at oplevelsen eller begivenheden udelukkende skal være for turister, men de skal være en del af målgruppen.

Initiativerne kan være begivenheder og events eller etablering af mere bliver faciliteter. Det være sig en trampesti, en åben sportsaktivitet, festival eller hjemmeside, hvor besøgende kan komme i kontakt med lokale.

Fristen for at indsende forslag er 1. marts. Ansøgningsskema kan indhentes på feriepartner.dk/oplevelsespulje eller sende på mail oplevelsespulje@feriepartner.dk.

Fordelingen af de lokale puljer finder sted i marts. Til november vil der så være en landsdækkende “finale”, hvor de tre bedste lokale puljemodtagere kan præmieres. Den såkaldte Feriepartnerpris er på i alt 150.000 kroner.

Alt i alt bliver der støttet med over en million kroner i 2018.

 

Foto: Bettina Bjals
Kilde: VD Online.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG