Helsemesse i Korsør

I denne weekend, den 24. og 25. februar, åbner Storebæltshallen op for helsemesse. Det skriver VD Online.

Mere præcist er der tale om en ‘alternativ inspirationsmesse’. Her kommer der til at være mulighed for både prøvebehandlinger, foredrag og spirituel gudstjeneste.

Fokusset er altså på den alternative verden. Samt på samspillet mellem den åndelige verden og den fysiske verden, vi lever i.

Spirituel gudstjeneste

Deltagerne i den spirituelle gudstjeneste vil blive ledsaget af tre medier. Arrangementet er fyldt med filosofi, bøn, sang og afdødekontakt. Det bliver lovet, at det vil foregå i en hjertevarm atmosfære, hvor man vil opleve den åndelige verden komme lidt tættere på.

Stor interesse for den alternative verden

Hanne Dharma Østergaard, der er arrangør af messen og lignende messer rundt i Danmark, fortæller, at der er flere og flere, der finder interesse for den alternative verden.

Hun peger på, at det tidligere nærmest var et tabu at tale om det spirituelle. I dag spørger folk mere nysgerrigt ind til det, og mange er faktisk trygge ved tanken.

Hanne, der selv er clairvoyant, drømmetyder og meditationsinstruktør med speciale i børn og unge, ser selvsagt ikke håndlæsning og healing som noget mystisk.

Hanne Dharma Østergaard håber på at se mange mennesker til messen, der er sin første af slagsen i Storebæltshallen.

Det er altid meget stemningsfuldt, når et lokale forvandler sig til en verden af dufte og positive energier fra den alternative spirituelle verden, siger hun til VD Online.

Alt hvad hjertet begærer

Hanne Dharma Østergaard fortæller, at der vil være noget til en hver smag på helsemessen. Blandt andet håndlæsning, bevidsthedsmedicin, clairvoyance, SIT (Strukturel Integrations Terapi), ALT (Ansigts Løftnings Teknik), hjertehealing med englebeskeder, kinesiologiske tests, zoneterapi til alle aldre, traumebehandling med EFT og healing, øre- og kropsakupunktur, aromaterapi, Aloe Vera-produkter, magnetsmykker – og meget, meget mere.

Derudover vil der være et udbud af kurser og spirituel kunst.

Du kan besøge helsemessen enten lørdag den 24. eller søndag den 25. februar, begge dage fra klokken 10-17.

 

Kilde: VD Online.

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG