Livet er fortsat fedt hos Mærk Efter

Den 3. marts står printet ind i Rikkes nethinde. Det bliver en “syndens dag”. Der skal Rikke til fest, og der har hun besluttet sig for, at hun gerne må – nærmest – alt. Der skal drikkes vin, der skal spise, hygges og der skal festes.

Men der er stadig lige et par dage til den 3. marts. 10 dage, faktisk.

Har vi hjulpet hende i ugens løb? Nej. Vi, chef inklusiv, har været begravet i kage. Der er kage hver dag i den her uge, af flere årsager. Uanset holder Rikke sig til kun at dufte til kagerne. Kager, der inkluderer citronmåne, træstammer, karamelkage, kæmpe snegle og mazarinkage (bare til lidt inspiration, hvis du er gået sukkerkold 😉 ).

Det gør kun Rikke endnu sejere. Tænk at kunne modstå sådan et kagebord. Så selvom hun selv påstår, at motivationen ikke er helt på toppen endnu, så ser vi da en viljestærk Rikke, der virkelig ønsker, at det her vægttab skal fortsætte.

Hvorom alting er, så fik vi slået fast i sidste uge, at Rikke aldrig bliver en fitness queen. Hun fortsætter derfor sit løb, og sine gåture med Molly. Gåturene er blevet længere og tempoet er sat op, så hun nu ‘speed walker’.

Det har da også hjulpet, for nu står vægten på 74,8 kilo. 600 gram siden sidste uge. Det vil sige, hun nu er rundet de -8 kilo.

Mangler inspiration

Rikke mangler dog inspiration til at fortsætte den utrættelige kamp. Så, hvis du ligger inde med et tip, råd, fif eller bare lidt motiverende ord til Rikke, så modtages de med kyshånd.

Hvad hjalp dig i dit vægttab?

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG