24 timer i cykelsadlen

Så er det ved at være sidste chance, hvis du skal nå at få en plads på cyklen til 24 timers eventet på fredag/lørdag. Der er fortsat ledige pladser, men der er ved at være fyldt godt op. Jeg vil bruge dette indlæg på at beskrive, hvordan jeg forbereder mig og hvad jeg forventer bliver det sværeste og det nemmeste.

Men først kort om, hvad eventet går ud på.

Fra fredag den 23. februar klokken 18.00 til lørdag den 24. februar klokken 18.00 vil jeg være at finde i sadlen som instruktør i vores 24 timers cykel-event.

Formålet er at gøre en forskel for sygdomsramte børn. Det sker i form af en god portion penge, der sendes ubeskåret videre til Børnecancerfonden.

Der er mulighed for at reservere en cykel i 1 eller to timer eller mere. Du kan dele en cykel med en kammerat over nogle timer, eller du kan komme en time hist og her, når du har tid og lyst.

Det er ikke nødvendigt at være en medlem af Aktivt Velvære, men du skal tilmelde dig. Enten hos mig eller via receptionen. Så har vi styr på, at der er en cykel til dig, når du kommer.

Som udgangspunkt er det gratis at deltage og det koster ikke andet end dit gode smil og en vis mængde sved for at hjælpe Johnny på vej.

Når det så er sagt, håber vi naturligvis at der bliver samlet så mange penge ind som muligt.

Forberedelsen

Jeg har forberedt mig helt anderledes end de sidste to år, hvor jeg kørte 12 timer. Denne gang kan jeg ikke køre den hjem på ”rutinen” – 24 timer er trods alt en noget større udfordring 🙂

Så ja, min forberedelse har været langt mere fokuseret. Både i forhold til planlægning af væskeindtag, kost og tilførsel af salt/sukker løbende plus enkelte restitutionspauser. Jeg har haft længere træningspas på cyklen alene, hvor jeg mentalt har arbejdet med mig selv ift. at tage en time ad gangen. Jeg har indstillet mig på at sænke mit ambitionsniveau ift. antal kørte kilometer. Det handler i langt højere grad om at fokusere på at holde lang tid i sadlen.

Det sværeste

Det sværeste er det uvisse. Dét, jeg ikke kan forberede mig på. Når jeg bliver træt i hovedet og når kroppens normale dagsrytme udfordres – specielt om natten. Og hvad sker der mentalt og fysisk, når jeg kommer udover de 12 timer, som jeg tidligere er kommet godt igennem? Derfor har jeg allieret mig med en læge, der kommer nogle gange i løbet af eventen og kigger mig dybt i øjnene, for at sikre, at min egen viljestyrke (stædighed) ikke tager overhånd og påvirker min sundhed i negativ retning.

Det nemmeste

Jeg ved ikke, om der er noget, der er nemt. Der er en del planlægning op til sådan en stor event, hvor der p.t. er omkring 175 mennesker, der kører med mig – så det kræver en del koordinering. Men heldigvis har jeg en fantastisk opbakning.

Aktivt Velvære er en kæmpe støtte, hvor Claus lægger lokaler til og serverer morgenbrød mellem kl. 06.00-08.00 lørdag morgen.

Derudover er der musik med DJ nogle udvalgte timer, hvor Palle Maler spiller og hygger bag pulten. Showtech leverer diskotekslys og sørger for at arrangere et hyggeligt cafemiljø udenfor spinningsalen, så der er mulighed for at nyde en GLERUP HR vand eller frugt /muslibar fra Rema 1000 på Kalundborgvej.

Og så forventer jeg i øvrigt, at den sidste time bliver båret i mål med fuldt hold og for fuld musik af DJ Palle.

Kig forbi, det bliver s…. hyggeligt. Jeg glæder mig – og håber, at vi ses 🙂

Johnny


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG