8000 kvadratmeter grund til salg

I området Hesselbjerg i Svenstrup, nærmere bestemt adressen Mælkevej 2A, kan en 8000 kvadratmeter grund nu blive din. Det skriver sn.dk.

Der er budfrist på den ikke-byggemodnet grund på torsdag den 22. februar klokken 12.00.

Inden da inviterer Tårnborg Lokalråd til debat om, hvilke typer boliger, der er brug for i området. Det sker til en informations- og idéaften i Tårnborg Forsamlingshus i dag tirsdag den 20. februar klokken 19.00.

Det er Slagelse Kommune, der har sat grunden til salg. Mindsteprisen står til en million plus moms for de godt 8000 kvadratmeter jord. Kommunen er ikke forpligtet til at acceptere et bud, men kan vælge at forkaste samtlige tilbud.

I salgsmaterialet fremgår det endvidere, at lokalplan nr. 125 muliggør etablering af tæt/lav beboelse eller kombination af tæt/lav og åben/lav bebyggelse. Således, der kan skabes et varieret og attraktivt boligområde med en beliggenhed relativ tæt på Storebælt.

Det fremgår også, at grunden er højtliggende, ubebygget og relativt plant. Den sælges samlet.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG