Skælskør er “Ferie for alle”

Direktøren for Danmarks eneste busmuseum, Ole Vang, drager i weekenden til Herning Messe Center. Her skal han ‘sælge’ Skælskør som feriedestination på messen “Ferie for alle 2018”.

De fleste danskere har vist prøvet at skulle vælge mellem forskellige feriedestinationer. Det kan godt være svært. Udbuddene er mange.

Derfor eksisterer messen “Ferie for alle”. Her vil over 1000 udstillere give deres bud på, hvilken by eller attraktion, der er værd at besøge i løbet af sin ferie.

Heri blandt befinder Ole Vang sig også, og han vil gøre sit bedste for at overbevise de besøgende om, at Skælskør er besøget værd.

Bus som blikfang

Med sig på messen har Ole en veteranbus med plads til 10 personer. Helt præcist er der tale om en DodgeBrothers fra 1928/29 bygget på Chryslers Samlefabrik.

Han medbringer i øvrigt også en masse andre gode argumenter for, at de besøgende skal lægge deres vej forbi solskinsbyen.

Ole Vangs ønsker er at folk bliver interesseret i busmuseet og de tilbud, der er. Derudover har han gjort plads i standen til Skønne Skælskør, hvor andre skønne ting fra Skælskør skal lokke de besøgende. Formålet er klart; at sætte Skælskør på ferielandkortet.

Standen på feriemessen er blevet en realitet takket være økonomisk støtte fra Skælskør Erhvervsforening, Skælskør Turisme, Slagelse Kommune, VisitVestsjælland og en lokal virksomhed.

 

Kilde: sn.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG