Læs

Drøm om udvidelse af Rute 22 nedlagt

Drøm om udvidelse af Rute 22 nedlagt

Dansk Folkeparti og dets transportordfører Kim Christiansen, slukker foreløbigt forhåbninger om en motorvej på Rute 22 fra Næstved til Slagelse og Kalundborg.

Transportordfører Kim Christiansen udtaler følgende til Søndagsavisen.

“Rute 22? Nej, nej, den ligger langt nede i bunken – den skal I ikke tro ligger lige for at komme. Der er mange vejstrækninger, der er mere befærdede og har større trafiktal, så Rute 22 kommer langt nede i prioriteringen. Det kan jeg lige så godt sige, som det er.”

Kim Christiansen nævner heriblandt andre ruter som er højere på prioriteringslisten for udvidelse af veje og ruter.

Kim Christiansen nævner vejstykker på både Sjælland, Fyn og i Jylland, som trænger langt mere til udbygninger. ‘Udbygninger der koster penge, vi ikke har.’

Han nævner i første række strækningen fra hovedstaden til Frederikssund.”Der er også andre omkring hovedstaden. Man mangler det sidste stykke af motorvejen ud til Kalundborg. Der er den fynske motorvej, og hele Østjylland op imod Århus. Der er brug for omfartsveje flere steder i Jylland.”

Dermed er Rute 22 langt nede på transportordførerens liste over mulige og ønskede vej – og trafikprojekter, som skal præsenteres for Folketinger her i foråret 2018.

 

Kilde: vdonline.dk

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG