Læs

Oprejsningens tid til hockey-herrer

Oprejsningens tid til hockey-herrer

Januar var ikke en god måned set med det danske mandlige hockeylandsholds øjne. Her måtte de se sig slået i alle kampe ved EM-turneringen i Holland. Dermed rykkede de også ud af A-gruppen.

Nu rejser en del af de samme herrer igen ud i Europa. Denne gang for at spille Europa Cup for klubhold i Minsk i Hviderusland.

Det danske mesterhold fra Slagelse har pakket kufferterne og er klar i weekenden, når de skal møde HC Bra fra Italien, KS Pomorzanin Trun fra Polen og Grove Menzieshill i Skotland. Det sker i den ene af de to indledende puljer.

Nummer et og to fra hver pulje går videre til oprykningsspillet til A-gruppen, mens de resterende skal kæmpe for at undgå nedrykning til C-gruppen.

Anfører fra Slagelses hold, Mikkel Steinmetz, tror på, at nedturen til EM kan give ekstra motivation.

EM var bestemt ikke, hvad vi havde håbet på, men det er noget andet at være afsted med klubholdet. Man føler sig mere tryg , når man træner sammen i det daglige, og man ved, at der er noget at falde tilbage på, hvis det ikke lige kører. Så jeg tror, at EM vil give os ekstra motivation til at vise, at vi godt kan med klubholdet.

Sådan lyder det til sn.dk.

 

Kilde: sn.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG