2 x søskende til try-outs

Både det danske kvindelige U19-landshold og det mandlige U20-landshold i volleyball skal kæmpe om EM-kvalifikation til april. Kvinderne rejser til Serbien, mens mændene tager turen til Tjekkiet.

Der er derfor indkaldt til try-outs.

Kvinderne skal mødes i Ikast i påsken, og her drager Emma Hesselholt fra Slagelse afsted. Hun skal kæmpe mod 23 andre spillere i truppen. Emma Hesselholt skiftede tidligere på sæsonen fra det lokale VK Vestsjælland, der spiller i 1. division til Køge, der er ligaklub.

Når Emma møder i Ikast er der samtidig gensyn med VK Vestsjællands træner Kim Buchwald, der også er assisterende landstræner for U19-kvinderne. Han har kun roser til Emma.

Emma har jo efterhånden været med på ungdomslandshold mange gange, og det betyder noget. Jo mere man har styr på alt det, der foregør rundt om en landskamp, jo mere kan man koncentrere sig om at spille. Og hun er en af de mere erfarne i den sammenhæng, siger Kim Buchwald til sn.dk om den snart 18-årige centerspiller.

Lillebror også med

Emma Hesselholts lillebror spiller også volley, og han er indkaldt til mændenes try-out, der foregår i København. 16- årige Joachim Hesselholt bliver derfor en del af bruttotruppen, der også tæller brødrene Oskar og Kalle Madsen på 18 og 15 år.

Storebror Oskar spiller på VK Vestsjællands hold i Volleyligaen. Kalle Madsen og Joachim Hesselholt er i år på idrætsefterskole i Jylland, og spiller derfor kampe for Ikast.

Også de unge mænd har Kim Buchwald kun roser til.

Det er et skulderklap til Joachim og Kalle, at de allerede er med i bruttotruppen til U20-landsholdet, siger Kim Buchwald, der også selv spiller på VK Vestsjællands ligahold til sn.dk.

 

Kilde: sn.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG