Læs

Kulturel Folkefest 2018 får fuld opbakning

Kulturel Folkefest 2018 får fuld opbakning

Traditionen tro er det tid til at holde Kulturel Folkefest i Skælskør, når august er ved at være på hæld. I er år det 19. gang, den store folkefest finder sted. Det skriver sn.dk.

Kulturel Folkefest 2018 har fået samtlige 232.100 kroner som arrangørerne bag festen, Skælskør År 2000, har ansøgt om. Pengene falder fra henholdsvis Erhvervs- og Turismeudvalget med 78.000 kroner, samt Kultur- og Fritidsudvalget med 154.100 kroner.

Fra formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Stén Knuth (V) var der ingen tvivl om, at det er et projekt, der skal støttes.

Her er en begivenhed, der er fuld af kulturbegivenheder, og som favner meget bredt – det vil vi naturligvis gerne støtte.

Sådan siger Stén Knuth til sn.dk.

Til årets kulturelle folkefest i Skælskør kan deltagere se frem til de traditionelle aktiviteter med blandt andet ballonklovn og midnatskoncert. Derudover vil der i år være virtual reality, en lysinstallation ved Dampmøllen og et “Menneske-bibliotek” i samarbejde med biblioteket. Derudover vil der være en “Idébro”, hvor broen, der forbinder Vestergade med Havnevej og Algade vil blive omdannet til en bro, hvor folk kan nedskrive deres idéer til byens udvikling.

 

Foto: Skælskør År 2000
Kilde: sn.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG