Læs

11-årigt gammelt ønske snart opfyldt

11-årigt gammelt ønske snart opfyldt

I den 750 meter lange Enghaveparken i Vemmelev, der løber mellem Smedevej og Vejsager vil der i fremtiden være lys. Fra om godt en uge vil 20 lygtepæle med LED-lys være sat op, og så vil stien i parken være oplyst efter mørkets frembrud. Det skriver sn.dk.

Det er blandt andet formand for Vemmelev Lokalråd Jytte Knuth, der har arbejdet benhårdt på at få belysning på stien.

Det er bare så godt. For her er bælgravende mørkt, når solen er gået ned, så det er et meget utrygt sted at færdes for både skolebørn og voksne. Og kan lyset også hjælpe de hundejere, der har lidt svært ved at samle deres hundes efterladenskaber op, ja så er det da bare fantastisk.

Sådan lyder det fra Jytte Knuth til sn.dk.

Hun har hver dag siden arbejdet startet for godt en uge siden besøgt håndværkerne. Med sig har hun haft kaffe, kage eller hjemmebag med, for hun synes, de fortjener at blive forkælet, når de har arbejdet udendørs i det halvkolde vejr.

Det er Slagelse Kommunes entreprenørservice og lokale håndværkere, der har kunne nyde godt af Jyttes forkælelse.

Derudover arbejder Jytte Knuth på at sælge sponsorater til belysningen. Det vil sige, at du som virksomhed kan betale 3500 kroner for at få et klistermærke med dit firmanavn på en lampestander. Hun har allerede solgt næsten halvdelen af de 20 lamper.

Det er Vemmelev Lokalråd, der skal sørge for driften og betalingen af forbruget af strøm. Jytte Knuth forventer, at det cirka vil koste 4000 kroner årligt i strøm at have lys i parken. Til alt det praktiske er der nedsat et “belysningslaug”.

 

Kilde: sn.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG