Ønskeliste: Nye busruter

179 personer har på skrift givet udtryk for, at de ønsker sig nye busruter i kommunen. Forslaget er givet videre til borgmester John Dyrby Paulsen. Det skriver sn.dk.

To nye busruter står på flere borgeres ønskeliste. Det drejer sig om en busrute fra Fuglebjerg og Dalmose ad Sorø Landevej igennem Eggeslevmagle til Skælskør. Den anden rute skal også starte i Dalmose og gå til Korsør via Korsør Landevej gennem Boeslunde.

Annette og Ib Sørensen, samt deres datter Christina står for underskriftsindsamlingen, der skal få de nedlagte rute til at genopstå. De påpeger problematikken i at bo på landet, når man har børn, der gerne vil til fritidsaktiviteter, skal i skole eller lege med kammerater. Eller hvis man selv vil på for eksempel arbejde, skal til lægen eller handle ind.

Den eneste mulighed nu, er at tage over Slagelse. Det betyder rejsetider på halvanden til to timer – hver vej. Det er selvom der ikke er mere end 7-15 kilomenter til de større byer.

Borgmester: forvaltningen ser på sagen

En uges underskriftindsamling i brugserne i Dalmose, Flakkebjerg, Boeslunde og Fuglebjerg genererede således 179 underskrifter.

Disse underskrifter kunne derfor blive overrakt til borgmester John Dyrby Paulsen (S). Han fortæller, han er ved at få det undersøgt, og altså har bedt forvaltningen se på sagen.

 

Kilde: sn.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG