Weekendens overblik

Selvom mange starter mandagen ud med at sove længe, fordi de er så heldige at have vinterferie – så er der stadig sket en del i weekenden. Så her bringer vi det korte nyhedsoverblik.

Vestsjællandscentret ansætter ny

Det ser ud til at vinterferie = robotter. I sidste uge kunne vi skrive, at der bliver rig mulighed for at give den gas med robotter på Slagelse, Korsør og Skælskør bibliotek i vinterferien.

Nu kan Vestsjællandscentret meddele, at de har ansat en ny kvinde – i en anelse mere metallisk udgave.

Der er tale om en robot – i kvindelig udformning – der går rundt og informerer både kunder og medarbejdere om events, tilbud og aktiviteter. Hun kan eftersigende og underholde i form af tale, musik, video, dans og blinkende lys. Det skriver sn.dk.

Forsidefrue til Slagelse

I kølvandet på sin udgivelse af bogen “Golddigger – I think not” gæster Janni Ree Bog & Idé i Vestsjællandscentret.

Janni, der nok er bedre kendt som Oddset-Janni eller Janni fra Forsidefruerne kommer til bogsignering fredag den 16. februar klokken 15.

Hun vil have et filmhold med sig, da hun er i gang med de nye optagelser til TV 3-programmet “Forsidefruerne”. Det skriver sn.dk.

Der blev slået til i weekenden

Så var det jo som bekendt fastelavn i weekenden, der blev derfor slået igennem i alle store og små byer i Slagelse Kommune.

I Boeslunde var det 20. år i træk, at store og små slog til tønde i Boeslundehallen. I Sogneladen i Vemmelev var der en masse deltagere til fastelavnsgudstjenesten – ligesom der også var i Skælskør Kirke. I Korsør var der også fastelavnsfest, blandt andet i Kvarterhuset Motalavej og Korsør Kulturhus. Sørbyhallen havde også fest og ballade, ligesom LokalBrugsen i Bisserup og SuperBrugsen i Skælskør så en masse børn og barnlige sjæle i en masse udklædninger.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG