Læs

10 ting jeg har fundet ud af, efter jeg er blevet ...

10 ting jeg har fundet ud af, efter jeg er blevet mor

Jeg havde gjort mig mange tanker om moderskabet, inden min datter kom til. Alligevel er der virkelig mange ting der er kommet bag på mig, nu hvor jeg står midt i det. Vidste du f.eks. godt at det er helt normalt, at en nyfødt kan skide over 10 gange i døgnet?! Her er 10 andre ting, jeg har fundet ud af efter jeg er blevet mor:

  1. Det der amning er altså slet ikke så hyggeligt, som jeg gik og forestillede mig. Altså jo lidt i starten, hvor hun lå helt stille og små sov. Nu karter hun rundt, fægter med arme og ben, bider mig og piller mig i næsen i mens. Hvis man er ude er det i øvrigt pænt svært at koncentrere sig om sit foretagende dvs. man slipper, tager fat, slipper, tager fat, slipper, tager fat…………!!!!
  2. Frøken madglad (mig), som overhovedet ikke kunne gå 3 timer uden et måltid, har pludselig lært at udskyde måltider. Halleluja! Jeg troede aldrig jeg skulle komme til at sige det, men jeg glemmer faktisk ofte at spise, fordi jeg har travlt med min datter (you heard it).
  3. En baby kan producere lige så meget vasketøj, som 4 voksne mennesker.
  4. Jeg kan klare meget mere end jeg troede. Søvntotur, hysterianfald, diarrebleer og jeg skal komme efter dig.
  5. Helt almindelige ting, såsom en VARM kop kaffe, en uafbrudt nattesøvn og 10 minutter alene på toilettet er ikke længere en selvfølge, men en luksus man sjældent oplever.
  6. Jeg kommer til at have dårlig samvittighed fra nu af og til den dag jeg dør. Uanset hvor godt man synes man gør det, så kan man ikke lade være med at bebrejde sig selv for de mindste ting.
  7. Det er håbløst at tro, at vores hjem kommer til at være pænt og ikke mindst rent de næste 10 år. Jeg synes det kunne være svært at holde hjemmet pænt før vi fik børn. Nu – holy moly..
  8. Man gør ikke bare lige ting mere. Skal vi ud af døren er pakkelisten uendelig – barnevogn, pulsetaske, bleer, stofbleer, vådservietter, skiftetøj, legetøj, sutter, mad, dyne, sutteklud osv . Tænk sig, at der var en gang, hvor jeg bare skulle huske mobil, pung og nøgler.
  9. Det er fysisk umuligt at tage billeder af andet end sit barn, når man får sådan et. Og når baby er blevet puttet om aftenen, sidder du og kigger på alle billederne og savner hende, på trods af at hun ligger og sover i det tilstødende lokale.
  10. Jeg troede jeg elskede mine forældre og min kæreste højt (bevares det gør jeg stadig), men kærligheden til ens barn, er bare på et helt andet niveau. Man gør vitterlig ALT for ens børn og jeg tror ikke de kan gøre noget, som man aldrig vil tilgive dem.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG