Loppe- og kræmmermarked i Slagelsehallen

På søndag d. 11. februar klokken 10-15 bliver Slagelsehallen fyldt op til bristepunktet, når der afholdes loppe- og kræmmermarked.

Det er et marked af den gode gammeldags slags, hvor man har mulighed for at møde andre mennesker, jage det gode loppefund og ikke mindst prutte om prisen, oplyser arrangørerne, Lopperiet I/S v. Lene og Brian Bidstrup, St. Merløse til VD Online.

Det er 11. gang Lopperiet står for at afholde loppe- og kræmmermarkedet. Tidligere har borgere i Slagelse og omegn støttet fantastisk op. Allerede nu er hallen næsten udsolgt, så besøgende kan forvente en hal fyldt op med alt mellem himmel og jord.

Formålet med markederne er at tiltale så mange som muligt. Derfor er stadeholderne også en blanding af hovedsageligt private med behov for oprydning i gemmerne – og så vil der også være mere rutinerede loppekræmmere. Samtidig lyder det fra arrangørerne, at formålet også er, at støtte op om genbrugstanken.

Der vil blive opkrævet en entre, hvor børn under 14 år er gratis ifølge voksne. Hver time vil der blive trukket lod på indgangsbilletten blandt sidste times solgte billetter. Her venter flotte præmier til vinderne.

 

Kilde: VD Online


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG