Læs

Lonely Planet har opdaget Halsskov Vandsportscente...

Lonely Planet har opdaget Halsskov Vandsportscenter

Det australske forlag Lonely Planet, der især er kendt for at udgive rejsebøger omhandlende hele verden, har nu fået øje på vandsportscentret, der ligger på Halsskov Havn.

Med overskriften “Danmarks nyeste vandcenter er skabt med stablede skibscontainere” har Lonely Planet sat vandsportscentret på verdenskortet.

Lonely Planet skriver endvidere at brugen af skibscontainere er en international trend.

Det begejstrer leder af Korsør Bykontor Hans-Jørn Andersen, at Lonely Planet skriver om vandsportscentret. Han er glad for, at de rejsende unge mennesker får mulighed for at lære om og se billeder af den nye attraktion ved Storebæltsbroen.

Vi bør alle glæde os over, at en så stor rejseaktør har fået øje på os. Det er jeg vildt glad over. Og så har vi jo slet ikke set den fulde værdi af vandsportscenteret endnu, men den er jeg sikker på vil folde sig ud, når forår og sommer snart kommer, siger Hans-Jørn Andersen. Sådan skriver sn.dk.

Lonely Planet beskriver nøje udspringsmulighederne, klatrevæggen, beachvolleybaner, toiletbygningen, LED-lys – og så videre. Artiklen sluttes af med en opfordring til vandelskende rejsende, at besøge denne unikke attraktion, da den er åbent året rundt og gratis og nem at benytte.

 

Kilde: sn.dk.

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG