Fuld gas med robotter

I vinterferien kan du opleve, høre, lege og læse med og om robotter på Slagelse Biblioteker og Borgerservice. Det sker via film, i værksteder og til spændende højtlæsning. Det skriver Dit Slagelse.

Robotter i alle former og afskygninger vil indtage biblioteksområdet. Det sker, fordi robotter er populære som aldrig før – både i film, spil og legetøj. Med andre ord, de fleste børn og unge kender til robotter.

Formålet med robottemaet er således at præsentere og vise forskellige programmeringer, samt at inspirere. Det er samtidig også en forberedelse til fremtiden, hvor robotteknologi får endnu mere indflydelse på en lang række området i dagliglivet.

Opfordringen til alle børn, unge, forældre og sågar bedsteforældre: kom og vær med til underholdende og lærerige aktiviteter. Der er mulighed for at være kreativ, blive inspireret og ikke mindst klogere.

Robot- og programmeringsdag med Kodesmart

Onsdag den 14. februar fra klokken 10-15 på Slagelse Bibliotek og Borgerservice kan man lege med forskellige robotter og koncepter til programmering.

Gennem leg og øvelser vil børnene komme i naturlig berøring med basale emner som computere, at tænke på computersprog med algoritmer, betingelser og at bryde opgaver ned i mindre dele.

Robot-Laboratorium med Karen Sieling

Tirsdag den 13. februar – i Korsør og Skælskør – er der RobotLABORATORIET. Det er for børn i alderen 6-12 år. På robotværkstedet vil børn og forældre/bedsteforældre få mulighed for at bygge og konstruere robotter af skrot og en masse andre materialer.

Læs mere og find hele vinterferieprogrammet på www.slagelsebib.dk – husk tilmelding. Vi ønsker alle en rigtig god vinterferie, og ser frem til at se jer til masser af sjov med robotter på Slagelse Biblioteker og Borgerservice i Slagelse, Korsør og Skælskør.

 

Kilde: Dit Slagelse


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG