Læs

Xtreme Mandehørm 2018, udvider med Ladies Mud Race...

Xtreme Mandehørm 2018, udvider med Ladies Mud Race.

Firmaidræt Slagelse udvider deres årlige Xtreme Mandehørm 2018, med et  tilsvarende Ladies Mud Race, hvori kvinderne nu også kan udfordre sig selv, med et 8-km langt ekstremløb i iskoldt vand og mudder . Ekstremløbet kommer til at foregå på Antvorskov Kasernes øvelsesområde samt tilstødende skovområde.

Firmaidræt Slagelse inviteret kvinderne til ekstremløbet med følgende invitation;

Velkommen til Ladies Mud Race 2018 i Slagelse, der nu også tilbyder et extremt trailløb for kvinder, der ønsker at udfordre sig selv. Når startskuddet til 8 km-løbet lyder, så er du på vej ud i mudder, vand og ild, samt et væld af forhindringer, og adrenalinen pumper rundt i kroppen.”

Kvindernes løb starter tidligere end mændenes, hvor startskuddet lyder kl 9:30, men foregår samme dag d. 29.september 2018. Xtreme Mandehørm starter kl 13 med startskud kl 13:30.

Mændene kan ifølge Firmaidræt Slagelse, forvente at møde ca 600 mudrede kvinder ved registrering i målområdet , som forventes at afslutte det 8-km lange Ladies Mud Race, omkring samme tidspunkt som Xtreme Mandehørm’s 12-km lange ekstremløb påbegyndes. Begge løb vil byde på forskellige forhindringer og strabadser på turen, dog er der en forskel på længden af ruterne som henholdsvis er 8-km og 12-km.

For begge køn vil der være forfriskninger efter strabadserne.

Hos kvinderne vil der være frugt og vand til deltagerne, og for at fuldende oplevelsen tilbydes der også frokost i forlængelse af løbet, som består af burger med diverse salater og drikkevarer.

For mændene inviterer Firmaidræt Slagelse, til aftenfest med bierstube rock. Deltagerne til aftenfesten kan ifølge Kurt Petersen, Firmaidraæt Slagelse, glæde sig til en festlig aften i mandehørmens tegn.

”Til dem der har tilmeldt sig aftenfesten, hvad vi kun kan anbefale – venter der en kanon fest med musik, underholdning, bægerklang, søde Heidier og bierstube stemning, hertil en buffet med helstegt gris, pølser, salat og drikkevarer i rigelige mængder, lover Kurt Petersen.”

Der er selvfølgelig også mulighed for ikke at deltage i aftenfesten, dette kan gøres ved at tilmelde sig Run Only.

For tilmelding og yderligere information for mændene, besøg www.mandehorm.dk.

I kvindernes tilfælde, foregår tilmelding og yderligere information om begivenheden på www.run2u.dk og www.ladiesmudrace.dk/slagelse.

Til pårørende og tilskuere, der vil opleve deltagerne i denne ekstreme udfordring, så udlevereres der kort over de bedste udsigtspunkter med publikumsvenlige områder på ruten i Informationen.

 

Kilde: sn.dk


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG