Royal Run og Ladywalk igennem Algade

Den 26. maj i år vil dronningen ankomme i sin karet, og den Kongelige Marinegarde vil spille igennem Algade. Kronprins Frederik vil også komme på visit, når han sammen med løbeglade beboere i Skælskør vil løbe “Royal Run”. Det skriver sn.dk.

Det kunne Skælskør Erhvervsforening afsløre ved deres sidste morgenmøde.

Det er ganske vist ikke den helt rigtige kongefamilie, der kommer til byen. Og det er muligvis heller ikke den royale garde, der kommer forbi, men snarere Skælskør Marinegarde. Sådan lyder det fra initiativtager Vibe Larsen. Der dog kan garantere, at det bliver sjovt uanset.

50-års fødselsdag

Inspirationen til Royal Run i Algade kommer af, at kronprins Frederik i år fylder 50 år. Han har i den forbindelse annonceret, at han løber det såkaldte Royal Run med den danske befolkning. Det bliver i landets fem største byer.

Det skal skælskørianerne naturligvis ikke snydes for. Derfor gæster dronningen og kronprinsen i en eller anden afskygning Skælskør den 26. maj 2018.

Mere liv i Algade

Foruden at borgerne i Skælskør ikke skal snydes for kongeligt besøg, så har arrangementet til formål at skabe mere liv i Algade. Det skal få folk til at komme igennem Algade, og give dem lyst til at komme igen på en grå og regnvåd tirsdag. Sådan lyder det fra Vibe Larsen.

Det er ikke kun kongefamilien, der vil komme igennem Algade i den nærmeste fremtid.

Arrangørerne bag Ladywalk har aftalt med Skælskør Erhvervsforening, at ruten i år vil gå igennem Algade. Det betyder, at 4000 kvinder vil gå igennem gaden. Det kunne formand Pia Kimer Jacobsen fortælle til erhvervsforeningens morgenmøde.

 

Foto: Kongehuset
Kilde: sn.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG