Skolefodbold til Korsør

FC Storebælt arbejder på at få liv i en gammel tradition i byen. Det drejer sig om et indendørs skolefodboldstævne, der efter planen skal stå i weekenden den 3. og 4. marts.

FC Storebælt har en bøn til Korsør-folket for at stævnet skal lykkedes. Det kræver nemlig opbakning fra skoler, elever og forældre. FC Storebælt har derfor inviteret elever fra 0. til og med 5. klasse.

En af foregangsmændene bag projektet er Lasse Freisleben, der selv husker skolefodbold fra sin egen skoletid. Han husker, hvor fedt det var, og oplever også, hvor god stemningen er i Skælskør. Derfor vil han gerne have det op at stå i Korsør. Det siger han til VD Online.

Det er frivillige i Korsør, der vil genoptage traditionen med indendørs skolefodboldstævner. Dermed ser det ud til, at der nu i alle tre store byer vil være skolefodboldstævner igen, da der både i Skælskør og Slagelse netop har været afholdt skolefodboldstævner.

Skolefodboldstævnet skal samtidig være med til at markere den fusionerede klubs 10 års jubilæum.

Seks skoler er inviteret

Seks skoler har fået invitation til at deltage. Det er Baggesensskolen, Tårnborg Skole, Helms Skole, Broskolen, Vemmelev Skole og Forlev Friskole.

Stævnet bliver afviklet efter standard indendørs fodboldregler. Kampene vil derfor være korte med 4-5 spillere fra hvert hold på banen ad gangen.

I først omgang er stævnet for de mindste og mellemtrinnet. Såfremt stævnet bliver en succes er der mulighed for at udvide til de større klasser.

3.-5. årgang skal spille lørdag, mens de mindste årgange 0.-2. klasse skal spille søndag. Der kan stilles hold i både pige- og drengerækken.

Tilmelding senest den 9. februar

Hvis fodboldstævnet skal være en succes, så kræver det opbakning og tilmeldinger.

Tilmelding af hold kan ske ved henvendelse til FC Storebælt via mail: fcs.skolefodbold@gmail.com. Det er gratis at deltage, ligesom det er gratis at heppe på sidelinjen. Desuden lokkes der med fine præmier til vinderne.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 9. februar.

 

Kilde: VD Online


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG