Læs

Hotel Frederik d. II kan blive historie

Hotel Frederik d. II kan blive historie

Hvis det går som ejeren, Danske Supermarked, så skal Hotel Frederik d. II på Idagårdsvej rives ned og erstattes af et nyt byggeri.

Dansk Supermarked har ikke haft succes med at drive hotel, lyder det fra projektleder Jesper Larsen fra Dansk Supermarked. Derfor har Dansk Supermarked fundet frem til, at arealet kan anvendes på en bedre og mere rentabel måde. Det bliver ved at lave nogle butikker, der kan ses fra motorvejen.

Det kræver dog, at kommunen laver en ny lokalplan og et kommuneplantillæg. En sag, der er på dagsordenen på mandag i udvalget for miljø, plan og bæredygtighed.

Den nye lokalplan skal give muligheder for, at byggeriet opføres som butikscenter, der bliver opdelt i selvstændige butikker med egen indgang.

Der vil ligeledes blive skabt cirka 150 nye parkeringspladser.

Jesper Larsen håber, at det går efter planen, for så vil byggeriet kunne begynde om et år. Det siger han til sn.dk.

Han tilføjer, at man vil gå efter at få udjævnet arealet ud mod motorvejen. På den måde vil butikkerne komme ned i niveau.

Det nye byggeri skal som udgangspunkt være i én etage med fladt tag. Dertil vil der være en facadehøjde på seks-syv meter i materialer af beton, glas og perforerede stålplader.

Sn.dk skriver, at kommunens administation anbefaler politikerne at sætte lokalplanlægningen i gang.

 

Kilde: sn.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG