Læs

Livet er fedt: Revideret udgave og nu med influenz...

Livet er fedt: Revideret udgave og nu med influenza

En klog mand (eller kvinde) sagde en gang, at “det slet ikke er flovt at indrømme, man har taget fejl. Derved erkender man jo blot, at man er blevet klogere, end man var“.

Og klogere end hun var, det er hvad Rikke er blevet her, hvor den 5. uge af slankeføljetonen skal til at begynde.

Henover frokosten havde vi en dag en snak om målet for at tabe sig. Er målet virkelig, at komme ned på en bestemt vægt? Er det dét, der vil fuldende vægttabsrejsen? Vi blev alle sammen enige om, at ‘nej’ det vil det absolut ikke!

For mange er en slankekur faktisk begyndelsen på en ny livsstil.

Rikke er derfor kommet frem til, at det oprindelige mål om at tabe sig 20 (TYVE!!) kilo er lavet om til, at hun bare gerne vil tabe sig den mængde kilo, der gør, at hun er helt tilfreds med sin krop, når hun ser sig i spejlet. Vi er helt med på Rikkes vogn, og hjælper hende gerne på vej. For eksempel spiser vi gerne hendes fastelavnsbolle eller croissant – så skal hun ikke fristes af det 😉

Ingen sunde kager i den her uge

Rikke kunne ikke forbigå sig ungernes (og mandens) sygdom, så nu har hun lagt sig på langs hjemme i sofaen. Vi lovede i sidste uge, at vi i denne uge ville prøvesmage sunde kager. Vi har som følge af Rikkes sygdom – beklageligvis – udskudt vores prøvesmagning af sunde kager. ØV BØV!

Vi vender frygtløs tilbage i næste uge, hvor vi følger op på vores kage-hængepartier.

Og så sender vi “GOD BEDRING” til Rikke.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG