Noget om tiden der flyver afsted

Jeg skal da ellers lige love for, at hverdagen for alvor har meldt sig på banen i vores lille hjem!
Ikke fordi vores den mindste, Karen, er begyndt i vuggestue endnu. Hun er stadig hjemme hos mig, hun bliver et år lige om lidt, så hun udfylder min kalender ret pænt alene, men det er nu ikke kun hende der får min tid til at gå som sand i et timeglas, næ det er fordi jeg endelig har åbnet min webshop kalaskalas.dk.
Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig hvor lang tid sådan noget tager! Ikke fordi jeg er mega urealistisk, jeg ved jo godt at det tager lang tid at drive sin egen virksomhed, men nu er det bare gået op for mig, hvor lang tid “små” ting tager.
Min hjerne producerer 1000 ideer hele tiden, der helst skulle have være eksekveret i går! Jeg når bare ikke alt det jeg tænker at jeg sagtens kan nå.
Lad mig give et lille eksempel, for at illustrere det lidt. Baby Karen sover som regel 2-2 1/2 time om formiddagen. På den tid forestiller jeg mig, at jeg kan nå rigtig mange ting…!
Ofte bruger jeg tiden på, at tage billeder af mig selv, som jeg kan bruge til Facebook og Instagram, og det er så nu, at tiden virkelig tager r…. på mig, for vupti to timer er gået inden jeg overhoved har nået at smide et billede op! Det er næsten hver eneste dag, at jeg bliver overrasket over, hvordan tiden går SÅ stærkt! Jeg begriber det simpelthen ikke.
Det tager SÅ lang tid at tage bare ET billede. Et billede hvor tøjet kan ses og selvfølgelig også se ud som om, at det er taget helt tilfældigt. Det er det IKKE! Ofte tager jeg jo snildt 30-40 billeder hvorefter jeg vælger det ud, hvor jeg synes tøjet ser bedst ud. Herefter redigerer jeg måske lidt i det. Jeg har stadig en masse at lære, for det er drøn svært at tage billeder. Gode billeder altså!
Så! Når du scroller gennem din profil på Facebook eller Instagram så send lige i hvert fald billederne på mine profiler en venlig tanke 🙂
                       
Ja, gæt selv hvilke billede jeg brugte 🤪
Ha’ det dejligt til vi snart ses igen.
/Christina

KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG