Læs

Grove pandekager – til babyer eller barnlige...

Grove pandekager – til babyer eller barnlige sjæle

Min datter er begyndt at have en holdning til, hvad hun kan lide og hvad hun bestemt IKKE kan lide at spise. Lige i øjeblikket spiser hun helst kun kød og æg, hvis hun kan komme til det. Rugbrød er et no go, uanset hvilket pålæg det bliver beklædt med. Grød er heller ikke et hit.

Jeg synes jo, at hun skulle have noget, der kunne ligge lidt tungt i maven alligevel, så jeg måtte være kreativ i køkkenet. Det kom der de her meget simple og nemme pandekager ud af. Min datter er helt vild med dem og kører lystigt ned. De tog ca. 10 minutter at lave og så er der til nogle dage. Så har jeg da et eller andet, jeg kan proppe i den lille dame, indtil interessen for rugbrød vender tilbage 🙂

Det skal du bruge:

75 gram havregryn
25 gram hvedemel
2 æg
2 dl. mælk
Smør til stegning

Du kan godt bruge havregrynene som de er, men jeg blendede dem til mel, for konsistensens skyld. Derefter blandede jeg alle ingredienserne sammen og stegte dem i smør på panden. Jeg fik 4 store pandekager ud af denne her opskrift.

Jeg bruger dem til frokost, sammen med lidt frugt/grønt og lidt pålæg eller kød af en art. De vil også sagtens kunne bruges til morgenmad. Jeg vil tro at alle babyer fra ca. 6 måneder og op efter, vil kunne spise dem. Du kan selvfølgelig også lave en stak til dig selv, så skal de nok bare have en smule salt, hvis de skal smage af lidt mere 🙂


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG