Søndag Skøndag

Hos VestsjællandsCentret kalder de hver søndag for Skøndag. Denne uges Skøndag bliver ‘fejret’ med live musik og fotoudstilling på Torvet.

VestsjællandsCentrets nye koncept Skøndag vækker liv og glade dage i midten af Slagelse by. Hver søndag har centret åbent fra klokken 11-15, og hver søndag vil der være forskellige arrangementer.

I denne uge spiller Ditte og Oscar fra Slagelse Musikskole og MGK på Torvet.

Når Ditte og Oscar har spillet har du rig mulighed for at shoppe, spise en hyggelig brunch eller frokost eller nyde en lækker latte, sådan lyder opfordringen fra centret.

Trygfondens fotoudstilling

Du kan på denne Skøndag også opleve Trygfondens nye fotoudstilling: “Træd til – du kan redde liv”.

Det er en fotoudstilling med formål at vise, at et hjertestop kan ske, når som helst og hvor som helst. I sådan en situation kan hurtig indgriben fra vidner betyde forskellen mellem liv og død.

Udstillingen skal dermed inspirere og give stof til eftertanke – og få flere til at handle i situationer med hjertestop.

Allerede i dag er der umiddelbar og hurtig hjælp at hente ved 65 procent af alle hjertestop. Men ambitionen er at gøre det endnu bedre og at gøre danskerne til det folkefærd i verden, hvor flest træder til, når de ser et andet menneske falde om.

Udstillingen består af 15 personlige beretninger fra mennesker, der er trådt til med livreddende førstehjælp. Udstillingen illustrerer således deres umiddelbare tanker og reaktion i øjeblikket og i tiden bagefter.

Du kan i øvrigt læse mere om kommunens hjertestartere i en artikel vi tidligere har bragt her på siden.

 


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG