Læs

Elever til Musikakademiet Slagelse søges

Elever til Musikakademiet Slagelse søges

Til sommer er Slagelse Musikskole ikke længere end del af MGK (musikalsk grundkursus) Sjælland-strukturen. Det har åbnet op for et nyt tilbud i Slagelse Kommune.

Musikskolen vil således fortsætte med at tilbyde konservatorieforberedende undervisning.

Derfor har vi i musikskolens ledelse, i bestyrelsen samt på lærerplan hele vinteren arbejdet på at blive helt klar til at annoncere, at vi i april 2018 åbner for tilmeldingen til optagelsesprøve på første årgang på Musikakademiet Slagelse. Og vi glæder os, lyder det fra musikskoleleder Berit Paludan.

Musikakademiet vil trække på alle kompetencer og erfaringer fra de seneste tyve år. Det betyder, at unge fra hele regionen får tilbud om at dyrke deres talent tæt på deres bopæl. På den måde bliver det muligt at kombinere musikken med anden skolegang.

Derudover bliver det med Musikakademiet Slagelse muligt at nuancere og udbrede de talentudviklingstilbud på konservatorieforberedende niveau, der er etableret i Region Sjælland.

Det betyder for det første, at der rent geografisk kan favnes meget bredt blandt talenter. For det andet, har talenterne mulighed for at vælge, hvilket tilbud, der passer bedst til deres tilgang til musikken.

 

Kilde: SN.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG