Læs

OPDATERET: Storebæltsbroen lukket efter ulykke

OPDATERET: Storebæltsbroen lukket efter ulykke


Opdateret

Politiet tør endnu ikke sætte et tidspunkt på, hvornår Vestmotorvejen kan genåbne. Ligesom de heller ikke kan oplyse om antallet af kvæstede og dræbte svin.

Der er dog tilkaldt dyrlæger til stedet. De afliver de tilskadekommende dyr, men altså fortsat intet overblik over tidshorisonten.

Status er således, at Vestmotorvejen er lukket i østgående retning fra afkørsel 43 Halskov til tilkørsel 40b Vemmelev. Det betyder, at al trafik mod øst skal igennem Korsør by.

Det betyder også, at politiet i perioder lukker for trafikken på Storebæltsbroen mod øst, når trafiksituationen i Korsør bliver for anstrengt.

Lukningerne af Storebæltsbroen betyder, at der er omkring fem kilometers kø i Nyborg i retning mod Storebæltsbroen.

Det skriver TV ØST.


Storebæltsbroen er spærret i retning mod Sjælland efter et uheld. Samtidig er Vestmotorvejen spærret ved Halskov.

Sådan lyder det på Vejdirektoratets hjemmeside. Således skriver de på Twitter, at Vestmotorvejen er spærret i østgående retning ved Halsskov, hvor trafikken ledes fra.

Afspærringen af broen skyldes, at en grisetransport er væltet på Vestmotorvejen. Det skriver TV2.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, leder de lige nu trafikken af vejen ved afkørsel 43 Halsskov. De opfordrer samtidig bilisterne til at finde alternative veje.

Vejen forventes tidligst genåbnet omkring klokken 10. Der meldes samtidig om cirka tre kilometers kø på motorvejen på stedet.

 

Foto: Sund & Bælt


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG