Livet er fedt – og dog…

Overskriften ligger op til ét stort drama, en sand cliffhanger. Fordi, livet er jo i bund og grund rigtig fedt hos Mærk Efter, men det er også ikke så fedt for vores alle sammens Rikke.

Rikke er som bekendt midt i en vægttabskamp, og bedst som vi går ind i 4. uge af kampen daler motivationen en anelse. Det er ikke et ukendt fænomen, når man ønsker at kiloene skal rasle af sig.

Som vi skrev i sidste uge, så viser studier, at de mest effektive slankekure ikke er totale forbud mod alt, som er usundt. Det handler om at finde en balance mellem, hvad man spiser til hverdag og hvad der kommer indenbords lidt sjældnere.

Dét er en balancegang Rikke pt er i gang med at finde fodfæste i.

Og må vi lige tilføje; Rikke sagde faktisk nej til både fastalavnsbolle og lækker smørcroissant i sidste uge. Senest i dag takkede hun nej til kanelsnegle. Yes, the force is strong in Rikke!

Så – Rikke nød et par hotdogs i går, da ungerne var faldet i søvn. Det er absolut Rikke velundt efter en weekend med syge børn.

Madprogram

Men foruden ‘svipseren’ i går med hotdogs, så er Rikke ellers meget skarp til følge en madplan, som ikke indeholder mere end 1400 kilokalorier i løbet af dagen.

Jeg er ikke som sådan kulhydratforskrækket. Jeg gør alt med måde, kommer det fra Rikke.

At være mådeholden er altså en kompetence hos Rikke de fleste af ugens dage, så en en dag på måltidsfronten for Rikke kan se ud som følgende

  • Morgenmad: Skyr med forskellige smagsvarianter. Rikke topper med blåbær, et æble og 5 mandler.
  • Frokost: En portion salat (se billede)
  • Eftermiddag: Snacker lidt tomater, agurker eller andet grønt
  • Aftensmad: Det kan typisk være grøntsagslasagne med fx spidskål, grøntsagstærte eller gerne retter med kylling og grønt
  • Aften: Kaffe, og tidligt i seng, så hun glemmer sulten 😉

Op på hesten igen

Hvor om alting er, så må Rikke op på hesten igen. Hun er den der holder snor i os andre på kontoret. Rikke sørger for, at der er sund frokost og minimalt med usunde snacks i løbet af dagen. Det takker vi hende for!

Som tak vil vi give hende igen – så i næste uge smager vi på ‘sunde’ kager!

Bonusinfo til den nysgerrige, så har Rikke da også tabt sig i denne uge, så nu er hun nede på 77 kilo. Det vil sige, hun samlet har tabt sig 6,3 kilo.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG