Kinesisk nytår i Slagelse

Siang Jiang er klar med stor nytårsfest i deres nye restaurant, der tiltrække endnu flere gæster end hidtil.

Midt i februar vil det kinesiske nytår bliver fejret i Siang Jiang med stor nytårsbuffet og lodtrækning om flotte gaver.

Det er snart et år siden, vi flyttede her til Rosengården. Vi har stadig fuldt hus, også i hverdagen, og vi mangler fortsat pladser fredag og lørdag. Peter Lin, rest. Siang Jiang i Slagelse, glæder sig over at også den ny og endnu større restaurant er blevet en gedigen succes. Sådan lyder det fra indehaver Peter til VD Online.

Lige om hjørnet er altså også Siang Jiangs store, årlige tradition: Det kinesiske nytår.

Det er en 29-årig gammel tradition, at Siang Jiang fejrer det kinesiske nytår med sine gæster, og den er blevet noget særligt for ejerne Li og Peter. Den er således også meget populær.

I år falder det kinesiske nytår den 14. februar, hvor man samtidig går ind i Hundens År. Det fejres traditionen tro mandag-onsdag, i år d. 19.-21. februar. Her vil der være mange nye retter på buffeten, bl.a. også de ting Li og Peter selv spiser til det kinesiske nytår. Blandt andet hjemmelavede dumplings, særlige fiskeretter m.m., samt lodtrækning om flotte, kinesiske gaver: fine testel, farverige vaser og figurer m.m.

Li og Peter tilføjer, at fordi traditionen er så populær, så er der allerede godt booket op på alle tre dage. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du vil have bord til det kinesiske nytår.

 

Kilde: VD Online.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG