Læs

Efter ‘nazi-tilsvining’: Tidligere par...

Efter ‘nazi-tilsvining’: Tidligere partifæller i retten

Tidligere Dansk Folkeparti-byrådsmedlem Bjørn Olsen skrev et læserbrev i Korsør Posten i november 2016. Det kan nu blive en dyr fornøjelse for ham.

Daværende lokalformand Frederik Pedersen (DF) har politianmeldt Bjørn Olsen, da han blev stødt over sidstnævntes læserbrev. Heri bliver Frederik Pedersen kaldt for tågehorn, rablende vanvittig og Nazi-Frederik. Det har efter Frederik Pedersens udsagn haft konsekvenser.

Man kan ikke stemple mig på den måde, og godt nok skal man finde sig i meget, når man er politiker, men det her er også gået ud over min familie. Min kone og børn har måttet lægge ører til meget ude i byen efter det her, og det finder jeg mig ikke i, siger Frederik Pedersen, som allerede i 2016 politianmeldte Bjørn Olsen.

Politiet valgte dog at lade sagen ligge, så Frederik Pedersen tog den videre til civilretten. Derfor er det nu retten, der skal afgøre sagen – og dermed afgøre om Frederik Pedersen skal have de 20.000 kroner for tort som han kræver.

Frederik Pedersen kræver ydermere, at Bjørn Olsen betaler sagsomkostningerne.

Bjørn Olsen mener, at Frederik Pedersen skal kunne tåle noget mere, og bør stå inde for sine holdninger.

Når man er hardliner og politiker, som Frederik Pedersen har været, så må man tåle noget mere. Og så kunne han jo bare have tænkt på sin familie og kone, før han utrykte sådan noget, siger Bjørn Olsen, der ikke ønsker at udtale sig om sagen fra retten, før der falder dom den 7. februar.

 

Kilde: SN.dk.


KOMMENTARER ER IKKE TILGÆNGELIG PÅ DETTE INDLÆG